BiF og lek i Photoshop 3


Tidligere denne uken hadde fotoklubben grill & fotoutflukt til Vestpynten. Tema for utflukten var sosialt samvær kombinert med fotografering, med spesiell vekt på makro. Dessverre har jeg ikke noe egnet makro objektiv 70-200 heter seg skal klare makro, skjønt hvorfor de sier det vet jeg ikke. Linsa klarer bare 1:3,5, med en nærgrense på 1 meter. Så å ta makro bilder av knøttsmå blomster fiksa den ikke spesielt bra. Men spennende og utfordrende var det uansett.

Siden det var en del sjøfugler i lufta benyttet jeg etter hvert sjansen til å ta noen flere BiF foto (Birds in Flight). Sjøfuglene seilte rett over og rundt grillplassen, så det var nok av muligheter til å få skutt noen bilder.
I etterbehandlingen av bildene prøvde jeg ut noen PhotoShop plug-in fra onOne Software og Nik Software. Dem fungerte over all forventing, man akk så dyre dem er. Så det blir nok med prøven i denne omgang.

Krykkje (Rissa tridactyla) Kittiwake

2009

Krykkje (Rissa tridactyla) Kittiwake

2009

Polarmåke Larus hyperboreus) Glaucous Gull

2009

Polarmåke Larus hyperboreus) Glaucous Gull

2009


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 tanker om “BiF og lek i Photoshop