Spitsbergen Adventure Cruise 2009 – Dag 4


Da er de siste bildene fra cruiset lastet opp på nettet. Denne siste dagen besøkte vi Ny Ålesund og Blomstrand. Tåka hang lavt denne dagen så det ble dårlig med landskapbilder denne dagen. Men jeg fikk ihvertfall tatt mine første lokomotiv bilder 🙂 Og så fikk jeg meg en lærepenge denne dagen. På tur ut i Zodiak til Blomstrandbreen fant jeg ut at jeg skulle sjekke om jeg hadde mye rusk på kamerasensoren. Så jag satte minste blender åpning (f22) og tok et tåkebilde rett opp i været. Jeg fant ikke noe rusk ved en rask sjekk av LCD skjermen på kameraet. Veldig bra tenkte jeg. Ikke så lenge etterpå kom over en Tyvjo som satt helt i ro på et lite isflak. Jeg ble naturligvis kjempeivrig og kjempeglad og knipset over hundre bilder av den mens vi sakte sirklet rundt den. Det jeg ikke la merke til før etter att vi var på tur videre, var att jeg hadde tatt alle bildene med f22 og en lukkertid på 1/20 sekund på 200mm (300mm effektiv)ombord i en høyst bevegelig gummibåt. Dermed ble det bare ett parr bilder som ble brukbar skarpe. Ja ja man lærer mest av feilene man gjør…

Spitsbergen Adventure Cruise 2009

Ny Ålesund

Spitsbergen Adventure Cruise 2009

Ny Ålesund

Spitsbergen Adventure Cruise 2009

Ny Ålesund

Spitsbergen Adventure Cruise 2009

Ny Ålesund

Spitsbergen Adventure Cruise 2009

Ny Ålesund

Spitsbergen Adventure Cruise 2009

Ny Ålesund

Spitsbergen Adventure Cruise 2009

Roald Amundsen – Ny Ålesund

Spitsbergen Adventure Cruise 2009

Ny Ålesund

Spitsbergen Adventure Cruise 2009

Ny Ålesund

Spitsbergen Adventure Cruise 2009

Ny Ålesund

Spitsbergen Adventure Cruise 2009

Ny Ålesund

Spitsbergen Adventure Cruise 2009

Ny Ålesund

Spitsbergen Adventure Cruise 2009

Ny Ålesund

Spitsbergen Adventure Cruise 2009

Ny Ålesund

Spitsbergen Adventure Cruise 2009

Ny Ålesund

Spitsbergen Adventure Cruise 2009

Ny Ålesund

Spitsbergen Adventure Cruise 2009

Ny Ålesund

Spitsbergen Adventure Cruise 2009

Blomstrand

Tyvjo (Stercorarius parasiticus) Arctic Skua

Tyvjo – Blomstrand

Teist (Cepphus grylle) Black Guillemot

Teist – Blomstrand

Spitsbergen Adventure Cruise 2009

Blomstrand

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *