Thailand 1


Oups, dette blir visst den første blog posten på over ett år…
Sitter her med iPaden min og tenkte jeg skulle skrive litt om den første uka av ferien. Flyturen gikk veldig greit. Fpr første gang hadde vi booket billetter på økonomi ekstra og uten overnatting noen steder. – Og jeg må si jeg var mindre sliten av å reise slik. Jeg tror Nicharak er enig med meg her.

Thailand Vacation 2011-2012

Nicharak taking a stroll

Thailand Vacation 2011-2012

A farmer is bringing home some rice for further treatment

Thailand Vacation 2011-2012

In the rice fields

Rishøsten er litt forsinket i år. Så i år har jeg fått tatt spasertur i rismarkene før dem var ferdighøstet


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Én tanke om “Thailand