Slangedagen 20/11-2011 1


Thailand Vacation 2011-2012

A Snake and a dog

Da jeg satt og redigerte ukens bilder og postet om Khon Kaen i bloggen, hørte jeg plutselig noen små hyl, som jeg trodde kanskje skyltes en spurv i nød. Det viste seg å være lyden en stakkars liten frosk laget i det den var i ferd med å bli spist av en slange. Sjefs tispa til naboen fikk snusen i at det var en slange i nærheten, og satte i gang å jakte på den. Hun fikk etterhvert med litt hjelp fra den yngste tispa takk i slangen, eller dens likesinnede som hadde prøvd å gjemme seg under vanntanken. Bikkja syns det var morsomt å leke med slangen. Det var som å se en katt leke med ei mus…

Thailand Vacation 2011-2012

A Snake and a dog

Senere på dagen da jeg og Nicharak var og gikk en spassertur så fant vi et slangeskinn. Den slangen hadde vært mye større.

Thailand Vacation 2011-2012

Snake skin in rice fields


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Én tanke om “Slangedagen 20/11-2011