Om meg 4


Hei, jeg heter Frantz og bor på Svalbard sammen med min kone Nicharak.

Jeg flyttet til Svalbard sommeren 2000, og har siden da jobbet ved Radisson BLU Polar Hotel. Før jeg flyttet opp hit jobbet jeg på Holmen Hotell i Mo i Rana fra 1993 til 2000.

Jeg er født og oppvokst i Sila ei lita bygd på Helgelandskysten, Lurøy kommune ca 6 mil fra Mo i Rana.

Nicharak, min kone kommer fra Nakhon Phanom i Thailand. Hun flyttet opp til Svalbard høsten 2001, og begynte å jobbe på Samme hotell som meg. Jeg ble ikke kjent med henne før sommeren 2002 og neste sommer giftet vi oss.

Mine interesser er primært foto, data, anime og manga.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 tanker om “Om meg

 • Frans Dahlberg

  Hei Frantz, da jeg så at du hadde hjemmeside gikk jeg selvfølgelig dit med en gang. Det ser ut for at vi har veldig like interesser, fotografering og data. Det er bare synd at jeg ikke er kommet så langt at jeg har fått laget meg ei hjemmeside. Jeg har så mye mye jeg kunne legge ut til glede for de som er interessert i slekta. Jeg har jo også samlet ganske mye gamle bilder av slekta som levde her på jorda før oss. Kanskje du også har noen gamle bilder.

  mvh
  frans på Hemnesberget

  • Frantz

   Jeg har nok ikke så mange gamle bilder. Men det hadde kanskje vært en idé når jeg drar ned på ferie, å lete gjennom skuffer og skap etter gamle bilder, slik at jeg kunne ha skannet dem inn og gjort dem tilgjengelig på Internett.